FOLLOWERS

Selamat Datang ke Blog PSS Sekolah Rendah Arab Merlimau Pasir. Saya mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda. Anda boleh melihat blog ini dengan mengklik menu di sebelah kiri blog ini. Terima kasih.

Thursday, May 3, 2012

JADUAL PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Sepertimana yang telah sedia maklum, Peperiksaan Pertengahan Tahun SRAMP akan dijalankan pada 7 Mei 2012. Untuk pengetahuan semua, murid Tahun 1 & 2 hanya akan menjalani peperiksaan diniyah sahaja dan tidak terlibat dengan peperiksaan mata pelajaran akademik. Di sini saya lampirkan link untuk download Jadual Peperiksaan Pertengahan Tahun. Semoga ianya bermanfaat untuk rujukan semua guru dan murid.

Jadual Peperiksaan Pertengahan Tahun 2012


1 comment:

  1. Assalammua'laikum wrt. wbt.,

    Minta agar pihak sekolah menurap jalan yang berada dipintu masuk sekolah(kawasan yang telah ditambak dengan batu-batu putih), jumpa wakil rakyat Merlimau jika perlu kerana waktu sekarang adalah yang terbaik untuk mohon peruntukan(sebelum pilihan raya). Kalau boleh minta sekali laluan berbumbung untuk pelajar berjalan dari luar nak masuk ke sekolah jika hujan dan kenderaan tidak dibenarkan masuk.

    Begitu juga dengan janji pengerusi PIBG yang kenal rapat dengan wakil rakyat Merlimau. Harap dapat tunaikan janji nak dapatkan padang untuk sekolah yang sekian lama dipohon dulu kata nak kekalkan jawatan pengerusi sebab senang nak berurusan dengan wakil rakyat Merlimau sebab ada pertalian saudara.

    Sekian.

    ReplyDelete

 

blogger templates | Make Money Online